Kutak za sporni trenutak: Da li je Želji poništen regularan pogodak?

Sumnjiva situacija na Grbavici

Kutak za sporni trenutak: Da li je Želji poništen regularan pogodak?

Edmir Škorić

Željezničar je protiv Radnika postigao gol i za 3:0, ali je on poništen nakon što je napravio pravu malu pomutnju kod sudija.

Plavi protiv Radnika u trećem kolu Lige za prvaka vode 2:0, a u završnici prvog dijela stigao je domaći tim i do trećeg gola.

Ramović je ubacio, a Zajmović pogodio. Prvo je gol priznat, a nakon 20 sekundi poništen. Sudija je uz pomoć svog asistenta donio odluku da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.

Čini se po snimku da Zajmović nije bio u nedozvoljenoj poziciji, no tako nije mislio pomoćnik, koji je podigao zastavicu i natjerao glavnog sudiju da promijeni odluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Definitivno situacija za našu rubriku Kutak za sporni trenutak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi