Kvalitetan turnir u Hrasnici: Nastupaju Velež, Željezničar, Radnik...

Turnir se igra 13 i 14.07.

Kvalitetan turnir u Hrasnici: Nastupaju Velež, Željezničar, Radnik...

S. Mlaćo

U Hrasnici će se 13. i 14. 07. održati Memorijalni turnir "4 Viteška" na glavnom terenu stadiona u Hrasnici.

Učešće na turniru su potvrdili Famos, FK Željezničar, FK Velež i FK Radnik Hadžići.

Prvog dana (subota) igraju se polufinalne utakmice. Snage će odmjeriti Famos i Radnik, dok u drugom meču igraju FK Velež i FK Željezničar.

"Fudbalski klub Famos je uspio ovogodišnji Memorijalni turnir podići na još veći nivo i obezbijediti da na turniru koji se održava u Hrasnici, pored domaćina FK Famos uzmu učešće prošlogodišnji učesnik i novi prvoligaš FK Radnik iz Hadžića.
Uz ove dvije ekipe obezbijedjeno je učešće i novog premijerligaša, a ujedno i prošlogodišnjeg pobjednika turnira FK Velež iz Mostara.
Četvrti učesnik ovogodisnjeg turnira je još jedan naš premijerligaš, koji će po prvi puta uzeti učešće na istom, a samim tim i dodatno uveličati ovaj dogadjaj FK Željezničar Sarajevo", istakli su iz redova organizatora turnira.

Drugi dan turnira donosi susret za treće mjesto, te finalni meč.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GAziJA....
Zeljo osvaja...samo u slucaju da ima ZAVRSENE SUDIJE..
10 2
Stanley
Tako je to za male klubove
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi