Kvesić mijenja sredinu, tri kluba pokazala interes

Bh. fudbaler ostaje u Turskoj

Kvesić mijenja sredinu, tri kluba pokazala interes

Bh. internacionalac Josip Kvesić vjerovatno će napustiti Antalyaspor u ovom prijelaznom roku. 

Povremeni reprezentativac naše zemlje spletom okolnosti se nije pretjerano naigrao u protekloj polusezoni, ali unatoč tome za njegove usluge na tržištu vlada veliko interesovanje.

Tamošnji mediji su objavili da su za dovođenje Kvesića veliki interes pokazali prvoligaš Eskisehirspor, te Karsiyaka i Elazigspor koji vodi ozbiljnu bitku za ulazak u elitni razred turskog prvenstva. 

"Neću rizikovati da Kvesić sjedi na klupi. Tačno je da postoji interesovanje za njegove usluge i u narednim danima ćemo odlučiti šta je najbolje za njegovu karijeru", izjavio je menadžer Edvin Kurtagić koji zastupa Kvesića. 

Inače, Kvesiću ugovor sa Antalyasporom važi do 2019. godine i u slučaju transfera otišao bi na posudbu sa opcijom otkupa ugovora. Hoće li biti nešto od cijele priče, saznat ćemo kroz nekoliko dana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi