Kvesić strijelac u remiju Erzgebirgea

Bivši mladi Zmaj

Kvesić strijelac u remiju Erzgebirgea

Bh. internacionalac Mario Kvesić postigao je danas gol za svoj Erzgebirge Aue.

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme igra vrlo dobro u dresu ovog njemačkog drugoligaša i neizostavan je u prvoj postavi, a danas je postigao i gol.

Erzgebirge Aue je, naime, reprezentativnu pauzu iskoristio za odigravanje prijateljske utakmice protiv Mlade Boleslav, a u susretu koji je završen rezultatom 4:4, Kvesić je postigao posljednji gol za svoj tim.

Kvesić u Njemačkoj nastupa od 2015. godine, a u dosadašnjoj fudbalskoj karijeri još je igrao za RNK Split i Široki Brijeg.

U prošlosti je bio standardni omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, a za selekciju do 21 godine je odigrao 11 utakmica i pritom postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi