Kvota na BiH nikada nije bila veća
Zmajevi su se sedam puta susretali sa Španijom, a u dva navrata su uspijevali da izvuku po bod.

Jesu li kladionice pretjerale?

Kvota na BiH nikada nije bila veća

Nakon što završi obaveze u Ligi nacija posljednjim mečem u Beču protiv Austrije, našu fudbalsku reprezentaciju očekuje vrlo teška prijateljska utakmica protiv Španije u Las Palmasu.

Otkad ih je preuzeo Robert Prosinečki, Zmajevi bilježe sjajne rezultate posebno u takmičarskim mečevima kao što je Liga nacija gdje još uvijek nismo 'prosuli' nijedan bod, ali bez obzira na to kladionice u nas nemaju ni gram povjerenja.

Tako su Zmajevi, po svim vodećim svjetskim kladionicama potpuni autsajder i sudeći po njima trebalo bi se desiti pravo čudo da naši momci Las Palmas napuste neporaženi. MOZZART nudi vrlo nisku kvotu na pobjedu Španaca i možemo slobodno reći da odavno nismo vidjeli nižu kvotu na protivnika Zmajeva bilo da se radi o prijateljskom ili takmičarskom meču.

S druge strane, na BiH je kvota 11,00 i također možemo ustanoviti da odavno nismo vidjeli ovako visok koeficijent na pobjedu našeg tima bez obzira na to ko nam je protivnik.

Inače, mi smo hroz historiju protiv Španije igrali sedam puta i u pet navrata smo položili oružje dok smo dva puta izvukli bod, a jednom od ta dva puta smo trebali slaviti pobjedu, ali je Carlos Marchena te noći na Mestalli izjednačio u 97. minuti.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
U džehenemu ćete goriti.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi