Kvržić: Svojim igrama želim pomoći Speziji da uđe u Seriju A

Reprezentativac BiH

Kvržić: Svojim igrama želim pomoći Speziji da uđe u Seriju A

Zoran Kvržić i službeno je predstavljen kao novo pojačanje Spezije, za koju će do kraja sezone nastupati kao posuđen igrač Rijeke.

Reprezentativac BiH istakao je da je sretan zbog dolaska u Speziju, te da će dati svoj maksimum da klub izbori povijesni plasman u Seriju A.

„O ovom klubu čuo sam samo dobre stvari i prvi dojam je pozitivan. Za mene je ovo velika prilika, tako da se nadam da ću svojim igrama pomoći klubu da ostvari svoj cilj, odnosno izbori ulazak u Seriju A“, kazao je Kvržić, te dodao:

„Vjerujem da će me navijači lijepo prihvatiti i naravno da će trener računati na mene. Ja volim igrati uglavnom po desnoj strani, iako nemam probleme ni s lijevom, tako da sam potpuno na raspolaganju treneru Bjelici. Nadam se da ću što prije naučiti italijanski“, dodao je nekadašnji fudbaler teslićkog Proletera.

Kvržić je treće pojačanje italijanskog drugoligaša, a pored njega još su stigli Sambo i srbijanski internacionalac Alen Stevanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.