Dok igra finale FA Cupa, ljubavnica ga ucjenjuje: "Više ne smiješ imati djece, s novcem hoću da..."

Zvijezda Manchester Cityja je u problemu

Dok igra finale FA Cupa, ljubavnica ga ucjenjuje: "Više ne smiješ imati djece, s novcem hoću da..."

Admin Čaušević

Jedan od najboljih igrača današnjice, barem na svojoj poziciji, se već duže vrijeme nalazi u ozbiljnom problemu. Sjedio je na dvije stolice, vodio paralelan život. Na kraju je sve izašlo u javnost.

Na Wembleyu su u finalu ovogodišnjeg finala FA Cupa snage odmjerili Manchester City i Manchester Uniteda, a baš na dan utakmice britanski tabloidi su odlučili da prikažu još prljavog veša vezanog za Kylea Walkera.

Walker je nedavno po šesti put postao otac. Dobio je četvrto dijete sa suprugom Annie Killner, dok sa ljubavnicom Lauryn Goodman ima još kćerku i sina.

Sjajni desni bek je dugo vremena uspješno od javnosti krio da ima ljubavnicu, a zanimljivo da su ona i njegova zakonska partnerica istovremeno bile trudne, tačnije porodile su se u razmaku od nekoliko sati.

Engleski tabloidi su na dan finala otkrili šta je sve Goodman kao ljubavnica zabranila Walkeru da ne smije raditi, ali jasno je da je sjajni fudbaler nije poslušao.

Naime, Goodman je pred Walkera postavila tri zahtjeva. Prvi je da mu nije dozvoljeno da kupi veću kuću za suprugu Annie i djecu, a drugi da više ne smije imati djece sa suprugom.

Oglasi

Treće se odnosi na finansijsku stranu. Tako je željela da stavi novac na zakladu kako bi ona imala jednaku količinu novca te da može trošiti isto kao do sada.

Međutim, Walkera takve ucjene i previše ne zanimaju. Nedavno je sa Killner dobio četvrtog sina. Čak ga je i ponosno nosi u naručuju nakon što je nedavno postao prvak Engleske nakon trijumfa nad West Hamom.

Killner je navodno upozorila ljubavnicu svog supruga da joj ne pada napamet da se pojavi na predstojećem Evropskom prvenstvu kako ne bi utjecala na atmosferu u reprezentaciji.

Međutim, Goodman je sa druge strane odlučna da svoje dvoje djece koje je dobila sa defanzivcem dovede na kontinentalni turnir u Njemačku i ne mari previše šta joj Killner govori.

Interesantno da je Killner u jednom trenutku bila izbacila Walkera iz kuće, ali je na kraju opet prešla preko svega te za dobrobit porodice oprostila 33-godišnjem defanzivcu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi