Mbappe driblingom ponizio rivala, nesretnik nije znao šta ga je snašlo
Fenomenalan potez Mbappea

Fenomenalan potez

Mbappe driblingom ponizio rivala, nesretnik nije znao šta ga je snašlo

Midhat Šljivak

PSG je večeras kao gost u 29. kolu Ligue 1 savladao Lorient s 4:1, a meč je obilježio Kylian Mbappe s dva gola i asistencijom. Asistenciji za Ousmenea Dembelea prethodio je zaista spektakularan potez francuskog napadača.

PSG će ponovo biti prvak Francuske i Kylian Mbappe će se s ovim trofejom vjerovatno oprostiti od kluba, iako postoji mogućnost da se osvoji i Liga prvaka.

Mbappe je u prethodnih sedam godina pravio istinski spektakl u dresu PSG-a, a kakva je igračima pokazao je večeras u meču s Lorientom s nova dva gola i asistencijom.

U 60. minuti Mbappe je asistirao Ousmaneu Dembeleu za prednost od 3:0, a asistenciji je prethodio zaista spektakularan dribling.

Nathaniel Adjei je žrtva francuske zvijezde. Dribling je bio zaista fenomenalan, Mbappe je prošao poput vjetra pored igrača iz Gane i asistirao je za treći gol svog tima.

Pogledajte ovu istinsku majstoriju Mbappea. Izveo je pravi spektakl.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/SimplyGoal/status/1783206389780996278[/twitter]

Kylian Mbappe je ove sezone u 43 odigrana susreta ostvario učinak od 43 pogotka i devet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi