Sit svega šta mu se radi Mbappe je našao slučajnu žrtvu i postavio bahati ultimatum: "Ili on ili ja"

Stigao na trening PSG-a uz poseban zahtjev

Sit svega šta mu se radi Mbappe je našao slučajnu žrtvu i postavio bahati ultimatum: "Ili on ili ja"

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je etiketiran kao jako bahat fudbaler. Iako su ga posljednjih dana obuzele emocije zbog gubitka titule prvaka svijeta izgleda da se vratio starim i u očima mnogih lošim navikama. 

Mbappe je iza sebe imao odlično Svjetsko prvenstvo koje je okonačno na gorak način. Postigao je hat-trick u finalu, ali svejedno nije postao prvak pošto je Francuska izgubila od Argentine na penale.

Sa osam golova bio je prvi strijelac Mundijala, a danas je iznendio aspolutno sve tako što se na 48 sati prije finala pojavio na treningu PSG-a odlučan da što prije zaboravi bolno finale.

Sol na ranu Mbappeu je bacio Emiliono Martinez koji je provocirao francuskog supestara prilikom proslave titule prvaka svijeta u Buenos Airesu.

Martinez je u rukama nosio lutku sa maskom Mbappea, a pored njega je stajao Messi i ništa nije poduzimao. To je ono što je posebno zabolilo Francuza.

Oglasi

Neke informacije govore da je Mbappe u jednom trenutku pred čelnike PSG-a postavio nevjerovatno bahat ultimatum: "Ili on ili Messi!"

Odličnog fudbalera je navodno razočaralo Messijevo ponašanje što u najmanju ruku nije upozorio Martineza da pokazuje manjak poštovanja prema njegovom saigraču.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, i u slučaju da je postavio ovaj ultimatum gazde PSG-a se nisu previše obazirale pošto su već dogovorili produženje saradanje s Messijem za još jednu sezonu.

Sve to bi moglo utjetacati na Mbappeov osjetljivi ego te bi ponovo mogao početi insistirati na odlasku pošto je ranije tražio i da Neymar napusti Park prinčeva, ali se to nije desilo.

Top Komentari

nestofino
@Zoilomas ne da redakcija da otvorim tvoju poruku a i od @green_dragon -a ali nema veze . Znam ja o čemu je riječ.
Ja moji ljudi ovdje ne širim MRŽNJU ali NE DAM više na svoje.
A moje je sve BOSANSKOHERCEGOVAČKO i TAČKA.
pisao sam ja da PUNO ZNAM I ZNAM I NEKA ZNAM..
Pošaljite mi SIPA-u .. jedva čekam da ih pozdravim.
Pljuc... Vala i vi iz redakcije sa mog Sokbunara... Niste OK ali eto.
zdrcaVo... Živ sam ja no sikiriki i samo ON mi može da sudi
6 2
axel42
Čauš=bahat!!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi