Moffi izdominirao u Parizu, Mbappe izgubio živce i krenuo na njega kada je vidio šta je uradio

Varnice na Parku prinčeva

Moffi izdominirao u Parizu, Mbappe izgubio živce i krenuo na njega kada je vidio šta je uradio

Endin Čaušević

Nica je večeras šokirala PSG na Parku prinčeva jer je u meču petog kola Ligue 1 uspjela da slavi sa 3:2. Meč je obilježio nevjerovatni Moffi koji je odigrao utakmicu karijere, no u centru pažnje našao se duel njega i Kyliana Mbappea koji je dobro vidio šta je napadač Nice uradio nakon drugog gola.

PSG je imao ulogu favorita u večerašnjoj utakmici, ali je Nica odigrala fantastičan meč i na kraju uspjela zasluženo da slavi sa 3:2 i osvoji tri boda u Parizu po prvi put još nakon 2009. godine.

Utakmicu je obilježio napadač gostujućeg tima Moffi koji je odigrao meč karijere. Moffi je zabio dva gola i upisao asistenciju, te je najzaslužniji što je njegova ekipa na kraju došla do velike pobjede.

PSG-u nije pomogao ni raspoloženi Mbappe koji je zabio dva sjajna gola, ali izostala je podrška ostalih saigrača koji su večeras bili poprilično indisponirani.

No, pored odličnih golova Moffija s jedne i Mbappea s druge strane na kraju u centru pažnje našao se sukob upravo dvojice napadača.

Oglasi

Naime, nakon što je Moffi zabio sjajan pogodak za 3:1 provocirao je navijače PSG-a proslavom jer je stavljao ruku na uho aludirajući da ih ne čuje, a to je čini se itekako zasmetalo Mbappeu.

Kapiten PSG-a je vidio šta je Moffi napravio i odlučio je da se obračuna s njim i kaže mu nekoliko stvari. Na svu sreću sudija i ostali igrači su brzo reagovali i zaustavili su još veći sukob.

Mbappe je vrijeđao Moffija, dok je napadač Nice samo hodao pored njega i bio maksimalno hladnohrvan što je igrača PSG-a još više naljutilo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ubrzo nakon toga Moffi je izašao s terena nakon čega su se strasti smirile. Mbappe je u finišu sjajno pogodio za 2:3, ali to je bilo sve od PSG-a u ovom meču.

Top Komentari

user1602178685
Plastika se polako topi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi