Neće moći računati na njega: Mbappe poslao poruku Fudbalskom savezu Francuske

I njemu je potreban odmor

Neće moći računati na njega: Mbappe poslao poruku Fudbalskom savezu Francuske

E. Čaušević

Kylian Mbappe donio je odluku da na kraju sezone neće putovati s reprezentacijom Francuske u Japan.

Naime, Mbappe je odlučio da neće nastupati za reprezentaciju Francuske na Olimpijskim igrama koje se ovog ljeta igraju u Tokiju.

Mbappe je poslao poruku Fudbalskom savezu Francuske i poručio je da se neće odazvati ukoliko bude pozvan jer mu je prije svega najpotrebnije da se dobro odmori.

Ovaj napadač s PSG-om ima itekako zgusnut raspored i tek ga čeka rasplet sezone, a tu su i mečevi za reprezentaciju Francuske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, te naravno nastup Trikolora na Evropskom prvenstvu.

Olimpijada počinje samo deset dana nakon završetka Evropskog prvenstva i jasno je da Mbappe nije robot i da mu je potreban odmor pred novu sezonu.

Promo

Top Komentari

nekodaleko
Nebitna vjest
3 0
xaviesta
Ja mislio veceras protiv BiH. Eto uspio vam je clanak, jel vam sad drago ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi