Kylian Mbappe čekao je 24 sata nakon utakmice kako bi se oglasio

Francuz poslao poruku

Kylian Mbappe čekao je 24 sata nakon utakmice kako bi se oglasio

Edmir Škorić

Dvadesettrogodišnji Kylian Mbappe je u dvomeču osmine finala Lige prvaka postigao dva gola Real Madridu, ali PSG-u nije dovoljno jer ih je Karim Benzema samo u drugoj utakmici postigao tri.

Real Madrid je do 61. minute imao dva gola zaostatka protiv PSG-a, a onda iskusniji Francuz stupa na scenu, postiže hat-trick i Kraljeve odvodi u četvrtfinale.

Mbappe je zablistao na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, snimljen je i dan prije utakmice kako impresionirano gleda renovinarani dom Kraljeva, gdje bi i sam mogao igrati od ljeta.

"Liga prvaka je bio veliki cilj za nas, ali smo ga propustili. Ova sezona nije gotova i šta god se dogodi, nastavit ćemo biti jaki i boriti se do posljednje utakmice. Hvala navijačima koji su nas podržavali. Ovo je Paris", napisao je Mbappe nma Instagramu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liga prvaka je zaista nešto što Parižani silno žele godinama, ali svake godine bezuspješno pokušavaju da je osvoje. Mislilo se da je ovo ta sezona nakon što je bogati katarski vlasnik upumpao stotine miliona eura u zvučna pojačanja, no Real je ugasio sve želje i nade već u prvoj rundi nokaut faze.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi