Dame i gospodo, Kylian Mbappe: Prvo potpisao novi ugovor, a onda za tri minute uništio Metz

Kakva noć u Parizu

Dame i gospodo, Kylian Mbappe: Prvo potpisao novi ugovor, a onda za tri minute uništio Metz

E. Čaušević

PSG igra na svom terenu protiv Metza meč posljednjeg kola francuske Ligue 1.

Noć za Parižane nije mogla bolje početi jer je pred početak meča klub potvrdio da Kylian Mbappe ostaje i da je produžio svoj ugovor do ljeta 2025. godine.

Iako su ga svi vidjeli u dresu Real Madrida on se predomislio i ostaje u Parizu, a to je i zvanično sve potvrđeno pred početak meča zbog čega smo vidjeli erupciju oduševljenja na Parku prinčeva.

Da je Mbappe itekako motivisan pokazao je i ubrzo nakon toga. Zaigrao je od prve minute, a onda je svima pokazao o kakvom napadaču se radi.

Mbappe je u 25. minuti prvo uspio da pogodi za 1:0 na asistenciju Di Marije, a samo tri minute kasnije zabio je gol za 2:0. Ovaj put asistirao mu je Messi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/i6astv/status/1528095954842308609[/twitter]

Top Komentari

Arnel925
Igraj sad protiv Metza majmune haha
14 2
epa
Sada ce arapski napraviti novo takmicenje u kojem će finalu uvjek biti psg i man city da osvoje jer je liga prvaka previše teško za njih.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi