Mbappea mnogi nazivaju izdajnikom, a onda se oglasila njegova majka

Odbio Real Madrid

Mbappea mnogi nazivaju izdajnikom, a onda se oglasila njegova majka

E. Čaušević

Kylian Mbappe danas je glavna tema javnosti u Španiji jer je odbio dolazak u Real Madrid.

Mbappe je na iznenađenje svih odlučio na kraju da će ostati u PSG-u i očekuje se da će s ovim klubom potpisati novi trogodišnji ugovor prema kojem će postati jedan od najplaćenijih sportista na svijetu.

U PSG-u su spremili veliko slavlje zbog Mbappeovog ostanka jer su do prije nekoliko dana svi bili sigurni da on napušta klub ovog ljeta i da će preći u Real Madrid.

Mbappe je pregovarao s Realom i činilo se da je tu sve već dogovoreno, ali očito da nije bilo tako. Predomislio se u posljednji trenutak i javio je čelnicima PSG-a da ostaje na Parku prinčeva.

Također, informisao je direktno i Florentina Pereza da odbija ponudu Real Madrida i da neće nastaviti karijeru na Santiago Bernabeu.

To je izazvalo bijes navijača Real Madrida, ali i španske javnosti jer su se oni itekako radovali dolasku Mbappea u La Ligu. Mnogi su kritikovali Mbappea i poručili mu da je izabrao novac ispred fudbala.

Zbog toga se oglasila i njegova majka Lamary Fayza koja je putem Twittera objasnila da njen sin nikada nije imao ništa dogovoreno s Real Madridom. Ona je ostavila komentar na objavu novinara Fedderica Hermela koji je poručio: "U današnjem fudbalu postoje ljudi koji poštuju svoje riječi i obećanja, a postoji i Mbappe s druge strane".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mi smo šutjeli kada nismo ništa znali oko konačne odluke. Dogovora s Real Madridom nikada nije bilo", poručila je Mbappeova majka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kako ih odj*ba lik hladno hahahahaha...sad slag na tortu tamburanje od Liverpoola u finalu LP i Perezu se drma stolica...
8 13
King_Kenny
...bravo gospodjo,nemojte da vam dijete igra u tim rezimskim klubovima i drzavnim projektima...nista oni nisu bolji od plastike...
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti