7

Komentari (7)

Untouchable
Niko nevrijedi tih para ali kad sagledas naprimer Real potrosio 300M na Jovica, Militao, Rodriga i Juniora i svih sjede na klupi. Onda bolje platit posteno 200M na provjerenog igraca kojeg imas za minimalno narednih 10 godina.
Mehinaldo
Covjek sve objasnio evo neymar sta je osvojio od kad je u psg- u sve to je i jos dominantnije psg osvajao sa cavanijem sa ibrahimovicem osvoje ligu i kup i onaj debilni kup ispadnes u ligi prvaka i sta ali jednostavno su za sve ostalo atraktivni za sponzore za tv prava to je tako dresovi jednostavno ti igraci donose sa sobom taj kvalitet Backham je naj bolji primjer bio prinzalasku karijere klubovi ga samo zbog marketinga dovodili
ghast0
Pre-tje-ra-no! Gledaj cijena brate mili, i mi se nadamo da će naša liga, koliko god da mi srcu draga bila, uspjeti negdje. Nema šanse dok ove cifre se ne skrate... Mbappe jeste talenat, ali ljudi moji 200M?!?!
UTD
Igrač koji vrijedi 100M, mora sam izvesti korner, utrčati u šesnaesterac i dati gol. Gary Lineker...
Sta bi tek trebao da radi igrac koji vriedi 200M, da bude igrac na svim mogucim pozicijama na terenu pa i golman ako treba i da odigra ako treba 120 minuta u slucaju produzetaka bez ikakvog umora, pa da li je to moguce, pitam se.
DamirS
Nemojte lupati bezveze...naravno da igrač ne vrijedi toliko po nekim našim mjerilima. Ali klub ne daje tek tako tolike pare. Igrač donosi zaradu od markentinga, dobar igrač drži ekipu na vrhunskom nivou a znamo koliko npr. Uefa plaća uspjehe u LP. Pa onda te još i spimzori poguraju ako si uspješan. Znači cifre jesu ogromne ali je i fudbal biznis u kojem se vrtr ogromne pare a do njih se dolazi dobrom igrom i popularnim igračima u ekipi, tako da nažalost sada govorimo o trocifrenim milionskim iznosima za igrače poput Mbapea.
Bosonog bog
I jos da ide Po tribinama,prodaje i vice :Kikiriki,suncokret,kospice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.