Pa i Bale bi bio življi: U svlačionici Reala "sve gori", a Luka Jović kao da ne zna gdje se nalazi

Snimak velikog slavlja

Pa i Bale bi bio življi: U svlačionici Reala "sve gori", a Luka Jović kao da ne zna gdje se nalazi

Admin Čaušević

Real Madrid je opet u finalu Lige prvaka, prvom nakon četiri godine.

Senzacionalnim preokretom Kraljevi su postigli tri gola protiv Manchester Cityja te su prošli dalje u sjajnom dvomeču sa ukupnih 6:5.

Obzirom šta se sve dešavalo i način na koji se došlo do finala nije iznenađenje što je u svlačionici Reala došlo do potpunog ludila.

Karim Benzema, Eder Militao, Vinicius su pjevali i plesali, dok svoju radost nije krio ni veteran Marcelo kojeg Carlo Ancelotti nije koristio na meču.

Luka Modrić je snimljen kako grli kondicionog trenera Antonija Pintusa čiji je povratak prošlog ljeta bio jedan od najvažnijih za uspjeh Reala ove sezone.

Oglasi

I dok su svi slavili i radovali se Luka Jović koji je meč odgledao sa klupe djelovao je kao da je izgubljen i da se pita gdje se nalazi.

Bijeljinac je stajao sa strane i sa osmijehom na licu gledao svoje saigrače kako proslavaljaju novi veliki uspjeh.

[twitter]https://twitter.com/realmadrid/status/1521979288664391682[/twitter]

Dojam je da bi i otpisani Gareth Bale koji izbjegava slavlja kao što je bio slučaj sa proslavom titule prvaka Španije djelovao življe.

Jović u novi klub odlazi na posudbu

Srbijanski napadač je u Real došao za 60 miliona, ali nije se naigrao. Nije bio u formi, a kasnije je imao i problema sa povredama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Definitivno se pokazao kao pogreška Kraljeva, no sada će u nove izazove. Čini se da će njegov novi klub biti Borussija Dortmund.

Jović ugovor sa Realom ima do 2025. godine, a stigao bi u Borussiju najvjerovatnije na posudbu, uz opciju otkupa ugovora.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...zna covjek da ih u finalu ceka blamaza pa se ne raduje.
2 11
BHparola
Naravno da jovic i bale tu nemaju mjesta, svih guraju svoje zemljake ili sto pricaju isti jezik, i to se poslje na utakmici pokaze, kad nisi zadovoljan u ekipi onda i igras kao jovic i bale, ako bi jovic i bale bili raspolozeni, i dobro primljeni u ekipi, ni jedan od ovih momaka nebi bio ravan njima
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti