Mbappe o svojoj sudbini: Moram da donesem pravu odluku...

Francuz nikad iskreniji

Mbappe o svojoj sudbini: Moram da donesem pravu odluku...

S. Grebović

Već odavno kruže priče po kuloarima o mogućem odlasku Kyliana Mbappea sa Parka prinčeva već ovog ljeta.

Ime mladog Francuza se veže najviše za Real Madird, a u trci za njegov potpis su i Liverpool i Bayern.

Jedan od najmlađih osvajača Mundijala svjestan je da njegov trenutni klub PSG sa njim i bez njega nije isti, ali nije siguran da li u Gradu svjetlosti želi ostati i u narednim godinama.

"Moram da donesem pravu odluku i da otvorim sebi sve mogućnosti i šansu da izaberem najbolju, što neće biti nimalo lako. Nalazim se u klubu u kom sam sretan. Osjećam se veoma dobro, ali da li je to mjesto najbolje za mene? Nemam još uvijek odgovor na to pitanje", rekao je Mbape, ali i dodao:

"Znam da je projekat Paris Saint Germaina drugačiji sa mnom ili bez mene. Ali, oni razumiju moja razmišljanja, jer znaju da neću povući neki prljav potez. Biti veliki igrač je i znati kako upravljati stvarima i van terena i raditi ih čisto i bez sakrivanja", naglasio je 22-godišnji Francuz.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi su ove riječi protumačili kao nagovještaj njegovg prelaska u neki drugi klub u skorom periodu. Šta će se dešavati na transfer pijaci ovog ljeta, ostaje da se vidi.

Ugovor mu sa Parižanima ističe narednog ljeta, a bogati vlasnici će se uskoro morati odlučiti šta da urade sa ponajvećom zvijezdom svog tima pored Neymara.

Top Komentari

spectron
Koja god odluka bila i pala milioni mu se smiješe :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi