"Gdje može da ode Mbappe, ko se to može porediti sa nama?"

U PSG-u uvjereni u ostanak

"Gdje može da ode Mbappe, ko se to može porediti sa nama?"

S. Mlaćo

U PSG-u ne razmišljaju o odlasku Kyliana Mbappea.

Mbappe se povezuje sa Real Madridom, no od toga prema svemu sudeći neće biti ništa.

Takvog mišljenja je i prvi čovjek Parižana Nasser Al Khelaifi.

"Gdje može da de ode? Koji klub može da se danas poredi sa nama? Sve što mogu da kažem jeste da pregovori idu u dobrom pravcu i nadam se da ćemo postići dogovor oko novog ugovora. Ovo je Pariz, njegova zemlja", kazao je Al Kelaifi.

Ugovor sjajnom nogometašu ističe narednog ljeta, a u protekloj sezoni postigao je 42 pogotka.

Evropski mediji, pogotovo oni u Španiji, konstantno Mbappea povezuju sa prelaskom u Real Madrid.

Mbappe je otkrio i kako bi ga mnogi saigrači iz reprezentacije vidjeli sa njima u klubu, a jedan od njih je fudbaler Bayerna Lucas Hernandez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Lucas Hernandez mi je rekao da bih trebao doći u Bayern. U fudbalu se nikad ne zna šta će se dogoditi, ali ja sam trenutno sretan tu gdje sam", rekao je Mbappe.

Mbappe je u PSG stigao na ljeto 2017. godine iz Monaca za čak 145 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

Top Komentari

miki30
Čuj ko se može porediti sa vama? Pa desetak klubova su privlačniji nego plastični PSG. Evo Wilnidum ili kako se već zove bi sigurno prije izabrao Barsu nego PSG ali pošto su danas igrači pohlepni on ode za arapskim parama u PSG. Ali što se tiče rejtinga, popularnosti, kulture, navijača, tradicije, pa i samog stadiona treba vam još 100 godine da stignete neke velikane u Evropi. Evo sklapate neku super jaku ekipu, ali dzaba vam zvijezde kad nemate tim koji gine za svog saigrača. Dolaze vam samo zbog novca, zar neshvataš? Vi se nemožete porediti sa ostalim velikanima, a glumite istog!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi