Šta se desilo Mbappeu na utakmici? Stiglo je 'objašnjenje' za suludo ponašanje na terenu

Zanimljiva scena dešavala se u Parizu

Šta se desilo Mbappeu na utakmici? Stiglo je 'objašnjenje' za suludo ponašanje na terenu

M. Šljivak

Kylian Mbappe (23) izazvao je veliku pažnju na jučerašnjoj utakmici PSG - Montpellier (5:2).

Mbappe je u ovom meču postigao pogodak, promašio je penal, ali jedan detalj s utakmice poprilično je razočarao ljubitelje fudbala, posebno navijače PSG-a.

Kylian je u jednom trenutku odustao od utakmice. Učinio je to nakon što je Vitinha dodao loptu Lionelu Messiju, odmahnuo je rukama i otišao je gotovo do aut-linije.

Ovaj potez 23-godišnjeg fudbalera izazvao je veliku pažnju. Mnogi su napali Mbappea, a stiglo je i objašnjenje za njegovu reakciju na terenu.

Francuski mediji saznali su da je Mbappe imao 'privatnih problema' pred meč. Nisu otkrili šta je tačno u pitanju, ali očigledno je nešto veliko, čim je Mbappe ovako reagovao.

Usprkos činjenici da je za 'problem' saznao neposredno pred utakmicu, odlučio je istrčati na teren i dao je svoj doprinos u pobjedi svog kluba.

Oglasi

O Mbappeu je nakon meča govorio i trener PSG-a Christopher Galtier. On ističe da zvijezda njegovog kluba nije u najboljem fizičkom stanju.

"Mbappe želi da pobjeđuje i želi odmah da ima utjecaj na ekipu. Međutim, nije još uvijek 100 posto spreman. Treba mu vremena i kada bude pravi osjetit će se razlika na terenu", rekao je Galtier i o situaciji s terena je rekao:

"Vidio sam sve i ponovit ću vam. Igrao je malo tokom priprema, posljednji meč odigrao je prije tri sedmice. Znao sam da će se to na njega odraziti fizički. Trenutno nije spreman kao ostatak ekipe", poručio je trener PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zvanični razlozi zbog kojih je Mbappe napravio scenu na terenu vjerovatno će biti poznati u narednim danima.

Top Komentari

Zoilomas
Al U Qurcu daj ba pisete vijesti po necijim bajkama, ocigledno je da je izgubio zivce radi ne dodavanja I nije htio da trci a to sto nije igro tri dana ovo ono mozes prodavati Rusima
9 0
Mostar1989
Zao mi je bilo sto nije potpisao za Real ali izgleda da je frajer totalni kreten ,od onako simpaticnog lika iz Monaca da izadje ovaj narcis,i jeste onda za ovih arapa
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi