Mbappeu se ne sviđa Ancelotti i Perezu je rekao kojeg trenera želi na klupi Real Madrida

To nije nimalo lagan zadatak

Mbappeu se ne sviđa Ancelotti i Perezu je rekao kojeg trenera želi na klupi Real Madrida

E. Čaušević

Kylian Mbappe će na kraju ove sezone gotovo sigurno napustiti PSG.

Mbappe s francuskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone i već je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži saradnju jer želi da napusti klub i nađe novi izazov u karijeri.

Francuski napadač je još ljetos tražio od Parižana da ga prodaju jer je Real Madrid bio spreman da plati čak 180 miliona za njega, ali je na kraju PSG to odbio.

PSG je itekako rizikovao jer će najvjerovatnije Mbappe besplatno otići iz kluba, ali su poručili da je bitnije da on ostane sada jer vjeruju da klub može konačno da osvoji Ligu prvaka.

Iako se Mbapee najviše povezuje s prelaskom u Real Madrid neće biti iznenađenje ukoliko se na kraju predomisli jer je nekoliko drugih velikana pokazalo interes za njega.

Također, francuski mediji su čak objavili da Mbappe nije previše impresioniran načinom igre Real Madrida pod palicom Carla Ancelottija i da bi volio da neko drugi bude trener Kraljeva.

Le Parisien je objavio da je Mbappea posebno impresionirao jedan trener, a to je Jurgen Klopp. On želi da ide u klub koji igra napadački i smatra da je Liverpool najbliži tome.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappeu se sviđa kako Klopp već godinama vodi ekipu Liverpoola i navodno je tražio od Florentina Pereza da pokuša dovesti njemačkog stručnjaka narednog ljeta na klupu Kraljeva.

Ipak, jasno je da to neće biti nimalo lagano jer je Perez zadovoljan rezultatima Ancelottija za kojeg smatra da je trenutno najbolji izbor za trenera Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1619557757
Koliko god ga ljudi poredili sa Cristiano Ronaldom nikad on nece biti kao on, ni sjena.....
21 1
Nele.
Koji kralj. Mozda bi on da bude trener igrac. Zapamti decko, toliko je legendi proslo kroz Real i niko nije bio ispred kluba. Nije ti to Barselona decko.
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi