Zemljotres na fudbalskoj pijaci: Javila se i Mbappeova majka, otkrila je pravu istinu o svom sinu

Sve je počelo u Francuskoj

Zemljotres na fudbalskoj pijaci: Javila se i Mbappeova majka, otkrila je pravu istinu o svom sinu

Admin Čaušević

Upaljeni su svi alarmi na fudbalskoj pijaci nakon vijesti da je Kylian Mbappe dogovorio produženje saradnje sa PSG-om za još dvije godine. 

Le Parisien je objavio vijest kako je Mbappe dogovorio produženje saradnje sa PSG-om za još dvije godine što je bio početak "zemljotresa".

Prema informacijam francuskog lista Mbappe bi u PSG-u s novim ugovorom na godišnjem nivou zarađivao 50 miliona eura neto, dok bi samo za potpis dobio 100 miliona eura.

U prvi mah je to bila šokantna vijest za sve u Realu koji smatraju da je dolazak Mbappea već završena stvar i da će on biti budući Galaktikos.

Pravu istinu o Mbappeu otkrila je Fayza Lamary, njegova majka i osoba koja vrlo aktivno učestvuje u pregovorima kako s PSG-om, tako i s Real Madridom.

Oglasi

"Nema nikakvog dogovora s PSG-om ili bilo kojim drugim klubom. Diskusije o Kylianovoj budućnosti se nastavljaju spokojno kako bi mu se omogućilo da napravi najbolji mogući izbor", poručila je ona na Twitteru.

Ubrzo se javio i transfer guru Fabrizio Romano koji je poručio da nema dogovora i da će konačna odluka biti donesena uskoro.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Madridska Marca, tradicionalno naklonjena Realu, je objavila vijest da Mbappeova majka tvrdi da su Los Blancosi i dalje prva opcija.

Već sedmicama se iz dan u dan mijenja situacija. Mbappe je čas u Madridu, a čas ostaje u Parizu. Tako da večerašnja dešavanja nisu iznenađenje i sigurno je da će biti sličnih situacija i u narednom periodu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Što u prevodu znači da vi sa ss.ba nemate pojma.
8 1
Dasler
Raja, hajte molim vas da “ocistimo” portal od smeca poput king_kenny, da ne citamo psovke mrtvih, kostiju, “kenjanja po mezarima” kako voli doticni to reci itd. Prijavite svaki njegov komentar kao vrijedjanje ili pisite redakciji na mail. Ovo je stvarno dno dna kako lik javno pise ovako odvratne stvari, uvrijedio je do sada 80% ljudi koji udju u dijalog ili raspravu s njim.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi