Rečenica kojom se Mbappe motiviše pred svaku utakmicu

Sjajni Francuz

Rečenica kojom se Mbappe motiviše pred svaku utakmicu

A. Čaušević

Kylian Mbappe je sadašnjost, ali i budućnost kako evropskog tako i svjetskog fudbala te će gotovo pa siugrno jednog dana osvojiti Zlatnu loptu. 

Mbappe je sa 22 godine postigao ono što mnogi ne uspiju tokom cijele karijere, ali dojam je da najbolje tek dolazi za sjajnog Francuza.

U razgovoru za inostrane medije je otkrio kako se motiviše pred svaku utakmicu.

"Svaki put kad izađem na teren, kažem sebi da sam najbolji i da sam već igrao na terenima gdje Messi i Crisitano", rekao je Mbappe te nastavio:

"Oni su bolji igrači od mene, uradili su milijardu više stvari od mene. Ali u mojoj glavi, uvijek sebi kažem da sam najbolji"

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"To je način da sebi ne postavljaš granice i daješ sve od sebe".

Recept kojeg Mbappe primjenjuje je očigledno učinkovit jer je već sada među najboljim igračima svijeta.

Top Komentari

Sile1946
Ovaj causevic fakat gluposti pise
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi