PSG gubi strpljenje s Mbappeom: Povukli su potez koji je Real Madrid strpljivo čekao

Napušta klub?

PSG gubi strpljenje s Mbappeom: Povukli su potez koji je Real Madrid strpljivo čekao

E. Čaušević

Kylian Mbappe još uvijek nije donio odluku da li će potpisati novi ugovor s PSG-om.

Mbappe s Parižanima ima ugovor do ljeta 2022. godine i tada će moći kao slobodan igrač napustiti klub. No, PSG radi sve kako bi se saradnja nastavila i cilj im je da se ugovor produži do kraja ove sezone.

Međutim, situacija nije baš optimistična iako pregovori kluba i Mbappea traju već nekoliko mjeseci.

Le Parisien prenosi da u klubu gube strpljenje jer Mbappe još uvijek nije prihvatio novi ugovor iako su mu ponudili sve uslove koje je tražio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi smatraju da to znači da Mbappe želi da napusti klub, a ukoliko ne potpiše ugovor do kraja sezone očekivati je da će ga PSG staviti na transfer listu kako bi izbjegli mogućnost da na kraju ugovora ode bez obeštećenja.

Mediji u Francuskoj navode da su Parižani spremni da smanje cijenu za njega i da će ga pustiti za sumu između 120-150 miliona eura. Mbappe se najviše povezuje s Real Madridom, a da li ćemo ga od naredne sezone gledati u dresu kraljevskog kluba ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi