Mbappeova izjava uzdrmala nogometni svijet

Gdje će?

Mbappeova izjava uzdrmala nogometni svijet

E. Škorić

Francuski napadač Kylian Mbappe još uvijek nije odlučio gdje će igrati od ljeta.

Mbappe je novinarima u Francuskoj otkrio da još nije odlučio da li će prihvatiti novi ugovor s PSG-om, što je naravno samo dodatno povećalo glasine da bi mogao napustiti Pariz.

"Lijepo mi je u Parizu, ali kada je u pitanju novi ugovor, moram dobro da razmislim gdje je moja budućnost", kazao je Mbappe, kome ističe ugovor na ljeto 2022.

Mbappe je velika želja Real Madrida i mnogi smatraju da će na kraju sezone Kraljevi otkupiti njegov ugovor od PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Osim Madriđana, interes za Mbappeom odavno pokazuje i Liverpool, ali se Realu daju veće šanse kada je u pitanju dovođenje velike zvijezde i trenutno najperspektivnijeg napadača na svijetu.

Top Komentari

bistrik87
dolazi u zelju, mislim da je realno po najavama novog direktora
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi