Mbappeova reakcija na dodjeli Zlatne lopte najbolje pokazuje zašto želi da napusti PSG

Našao se u centru pažnje

Mbappeova reakcija na dodjeli Zlatne lopte najbolje pokazuje zašto želi da napusti PSG

E. Čaušević

U Parizu je sinoć održana ceremonija dodjele Zlatne lopte koju je ponovo osvojio Lionel Messi.

Messi je po sedmi put u svojoj karijeri izabran za najboljeg igrača svijeta i postao je apsolutni rekorder po broju osvojenih Zlatnih lopti.

Međutim, mnogi smatraju da ovaj put Argentinac nije zaslužio ovu nagradu, te da je ona trebala ići u ruke Roberta Lewandowskog. No, nakon što je France Football saopštio da se uvodi i nagrada za najboljeg napadača bilo je jasno šta se sprema.

Na ceremoniji u Parizu bilo je zaista dosta zanimljivo, a mnoge fudbalske zvijezde odlučile su da prisustvuju dodjeli Zlatne lopte.

Tu je bio i Kylian Mbappe koji je sjedio pored Messija, ali se našao u centru pažnje zbog reakcije nakon što je saopšteno da je on završio tek na devetom mjestu u poretku najboljih fudbalera svijeta.

Mbappe već nekoliko sezona igra na odličnom nivou u klubu i reprezentaciji, ali očito da je očekivao bolji plasman od devetog mjesta, te je to njegova reakcija najbolje pokazala.

Oglasi

Mnogi smatraju da je to najbolji dokaz zbog čega Mbappe želi da napusti PSG i izađe iz sjene Messija i Neymara, te ode u klub gdje će biti prva zvijezda i na kraju i sam uspjeti da osvoji Zlatnu loptu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/Shafaqut94/status/1465414825740316676[/twitter]

Promo

Top Komentari

BogatiDijasporac
Da se malo vise ponasao kao Ronaldo (ili Messi) a manje kao Neymar, mozda bi bio jos bolji.
14 2
soccero
Haland je izmislio fudbal za Mbappea
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti