Kyrie Irving igrao za Panamu protiv Belgije?

Playmaker Celticsa promijenio sport?

Kyrie Irving igrao za Panamu protiv Belgije?

Odolijevala je Panama napadima Belgijanaca u prvom poluvremenu, ali su onda Hazard, Lukaku i društvo u drugih 45 minuta odlučili dodati gas i slaviti ubjedljivu pobjedu.

Slavila je tako na kraju Belgija prvu pobjedu na Mundijalu rezultatom 3:0, ali je i Panama, tu i tamo, uspjela zaprijetiti golu Crvenih đavola.

Ipak, posebnu pažnju je privukao veznjak Paname Gabriel Gomez i to zbog svoje sličnosti sa puno poznatijim Kyriejem Irvingom, košarkašem Boston Celticsa.

Ovaj fudbaler je tako "uhvaćen" u kadru u kojem neodovljivo podsjeća na NBA košarkaša, pa je ubrzo postao hit na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali: "Kyrie, jesi li to ti?"

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi