LA Galaxy potvrdio, s Ibrahimovićem u 2019. godini
Smatralo se da će Ibra da se vrati u Evropu, bilo je govora da će opet obući dres Milana, no on se odlučio ostati u Los Angelesu i naredne godine

Šveđanin odlučio nastaviti saradnju s MLS timom

LA Galaxy potvrdio, s Ibrahimovićem u 2019. godini

E. Škorić

Očekivalo se da će se Zlatan Ibrahimović vratiti u Evropu, no on je odlučio ostati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ibra se povezivao s Milanom, bilo je govora da će u januaru doći na San Siro poslije epizode završene u Los Angelesu, no on se odlučio ostati član Galaxyja.

Ovaj klub je objavio danas kako je švedski napadač potpisao novi ugovor.

"Drago nam je objaviti da je Zlatan potpisao novi ugovor s kojim se vraća u klub 2019. godine. Veselimo se što će nositi naš dres i u 2019. godini. S povratkom Zlatana, naš tim će nastaviti da se poboljšava", saopštio je Galaxy.

Ibra je u 2018. godini u dresu Galaxyja postigao 22 gola uz 10 asistencija u samo 27 MLS utakmica. On je u martu potpisao za LA Galaxy u koji je došao iz Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi