La Liga izašla u susret Realu, u Barceloni bijesni
Foto: EPA

Nachu ukinuta suspenzija

La Liga izašla u susret Realu, u Barceloni bijesni

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju na gostovanju protiv Celte Vigo u okviru zaostale utakmice 21. kola španske La Lige.

U slučaju pobjede u večerašnjoj utakmici kraljevski klub bio došao na korak od osvajanja titule prvaka Španije jer je do kraja ostalo samo jedno kolo. Večerašnju utakmicu u Vigu trebao je propustiti defanzivac Nacho koji je zaradio suspenziju zbog petog žutog kartona na meču protiv Seville.

Međutim, nekoliko sati prije početka utakmice iz Madrida su potvrdili da će Nacho biti u konkurenciji za večerašnji meč jer je FS Španije odlučio ukinuti njegovu suspenziju. Madriđanii su se žalili na žuti karton kojeg je dobio protiv Seville, a danas je objavljeno da je žalba usvojena, te da je žuti karton poništen.

Naravno, ne treba ni govoriti da su velike osude na ovaj potez FS Španije stigle iz Barcelone koja se još uvijek nada odbrani titule. Ukoliko večeras Real izgubi onda će Barca imati sve u svojim rukama u posljednjem kolu. No, ovaj potez FS Španije je čini se došao u najgorem trenutku po njih.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi