Lacazette: Evropska liga bi spasila Wengera

Napadač Arsenala

Lacazette: Evropska liga bi spasila Wengera

Poslije razočaravajuće sezone u Premier ligi mnogi vjeruju da će Arsenal na kraju sezone rastati sa dugogodišnjim trenerom Arseneom Wengerom.

Topnici su trenutno tek na šestoj poziciji u engleskom šampionatu, što je ispod svih očekivanja, ali Wenger se podredio Evropskoj ligi i to je jedina šansa da se klub iz sjevernog Londona nađe među učesnicima Lige prvaka.

Da bi osvajanje Evropske lige spasilo Wengera mišljenja je i Alexandre Lacazette.

"Osvajanje Evropske lige je put kojim bi Wenger sačuvao posao, jer je mnogo doprinio uspjesima Arsenala, koji je gladan trofeja. To bi sačuvalo sezonu, ne stojimo baš dobro u Premier ligi", kazao je Lacazette, prenose otočki mediji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal se, podsjetimo, plasirao u polufinale Evropske lige. Sljedeća prepreka na putu ka trofeju bit će Atletico Madrid.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti