Lacazette: Ja sam na raskrsnici
Foto: EPA

Francuz ipak nije siguran da li će napustiti Lyon

Lacazette: Ja sam na raskrsnici

Alexandre Lacazette je otkrio da, ipak, možda i neće napustiti Lyon ovog ljeta, iako se već odavno špekulisalo da je on veoma blizu odlaska u Atletico Madrid.

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas je prošle sedmice izjavio da je postignut "usmeni dogovor" između Lacazettea i Atletica, nakon Lacazetteove sjajne sezone u Ligi 1 u kojoj je postigao 28 golova, ali čini se da se Francuz predomišlja.

"Nije sigurno da ću napustiti klub u kojem sam prošao i omladinsku akademiju...Još ništa nije potpisano, ništa zvanično. Da, ja mogu otići, ali to ne znači da ću to i učiniti", izjavio je sjajni francuski napadač, te dodao:

"Ja sam na raskrsnici. Nisam odbacio ni jednu opciju. Dobro mi je u Lyonu, ali bih mogao otići i negdje drugo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi