Lacazette na Instagramu lajkao objavu navijača Arsenala, a to se neće svidjeti Xhaki i Emeryju

Očito dijeli njegovo mišljenje

Lacazette na Instagramu lajkao objavu navijača Arsenala, a to se neće svidjeti Xhaki i Emeryju

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala sinoć su na svom terenu remizirali protiv Crystal Palacea sa 2:2.

Topnici su nakon deset minuta igre vodili sa 2:0 golovima Sokratisa i Davida Luiza, ali su na kraju ispustili vodstvo, te je Crystal Palace s jednim bodom napustio Emirates.

Na kraju meča bilo je dosta drame na stadionu Arsenala, a posebno kada je kapiten Granit Xhaka izlazio iz igre. Njega su navijači žestoko izviždali što mu se nije svidjelo, te je uputio nekoliko psovki prema njima i ljutito otišao u svlačionicu.

Da situacija u Arsenalu nije baš bajna vidjelo se i nakon utakmice. Napadač ovog tima Alexandre Lacazette je bio i previše aktivan na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, on je lajkao objavu jednog od navijača Arsenala koji je poručio da Xhaka ne smije biti kapiten ovog kluba, te da je vrijeme da Unai Emery dobije otkaz. Naravno, nije dugo trebalo da to dođe u centar pažnje engleske javnosti.

Image: Troopz/Instagram

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
lose, bezidejno, vodis 2:0 i prokockas na svom terenu, protiv Sheffilda, Watforda i Palacea se patis taktiziras, ekipa nije losa, ali pitanje je emeryjev domet, iskreno sam mislio da je on dobar trener, ali ne mogu da skontam u cemu je problem, treba ga ostaviti ovu sezonu, a za iducu ljungberg da preuzme tim... nisam vidio da je arsenal spreman nekog tresnut 5:0 da malo digne samopouzdanje. eto ne igraju mesut i mustafi koji su bili glavni krivci, pa smo bez njih jos gori
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti