Lacazette odabrao novi klub?
Foto: EPA

Ide u Arsenal?

Lacazette odabrao novi klub?

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Alexandre Lacazette karijeru će nastaviti u engleskoj Premier ligi.

Daily Telegraph tvrdi kako je ekipa Arsenala spremna platiti Lyonu 40 miliona eura, koliko ovaj klub traži za usluge sjajnog napadača.

Lacazette se već dugo povezuje s odlaskom iz Lyona. Ekipe West Hama i Arsenala su pokazivale najviše interesa, a čini se kako će  25-godišnji napadač karijeru nastaviti na Emiratesu.

Ovaj fantastični napadač je kompletnu karijeru proveo u Lyonu. Za prvi tim je debitovao 2010. godine, a u 230 odigranih utakmica postigao je 92 pogotka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, čini se kako je došao kraj njegovom boravku u Lyonu, pa bismo Lacazettea mogli gledati u Premiershipu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi