Lacazette pristao da ide u Arsenal

Još da Lyon pristane

Lacazette pristao da ide u Arsenal

Edmir Škorić
Teme:

Britanski Daily Star tvrdi da je Arsenal postigao dogovor u vezi transfera Alexandrea Lacazettea.

Arsenal i Lacazette su pronašli zajednički jezik i tu nema nikakvih problema, Francuzu se dopadaju uslovi Topnika, a i želi da igra na Emiratesu u Premiershipu.

Međutim, problem je što Lyon ne pristaje da pusti Lacazettea za 29 miliona funti, koliko je nudio engleski tim.

Trebao bi Arsene Wenger malo podebljati tu ponudu, a onda ne bi trebalo biti problema. Vjeruje se da Lyon odugovlači samo kako bi što više zaradio, ali spreman je pustiti francuskog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lacazette je odigrao 10 utakmica u dresu francuske reprezentacije, a u Lyonu ej od 2010. godine i dosad je dao 72 gola u 173 nastupa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi