Lacazette propušta ostatak godine

Napadač Lyona se povrijedio

Lacazette propušta ostatak godine

Napadač Lyona Alexandre Lacazette zbog povrede će pauzirati do kraja godine.

Lacazette se povrijedio prilikom postizanja pogotka na Mestalli protiv Valencije, a u pitanju je povreda zadnje lože. On neće biti na rapolaganju treneru Lyona u nedjelju kada će ekipa gostovati uglavnom gradu protiv PSG-a. 

Osim meča sa PSG-om napadač će propustiti i meč Liga kupa protiv Toursa koji će Lyonu biti posljednji na Gerlanu, obzirom da se od nove godine sele na novi Stade des Lumieres.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lacazette je prošle sezone bio najbolji strijeac Lyona sa 31 pogotkom u svim takmičnjima, a i ove sezone predvodi francusku ekipu sa osam postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti