Lahoz sudi Monaco - Juventus

Čast za Španca

Lahoz sudi Monaco - Juventus

Edmir Škorić

Španski sudija Antonio Mateu Lahoz sudit će polufinali meč između Monaca i Juventusa.

U srijedu navečer Monaco na stadionu Louis II dočekuje Juventus u prvom susretu polufinala Lige prvaka, a čast da sudi ovaj duel ima Lahoz.

Lahoz je sudio Juventusu u februaru 2015. godine, kada je Stara dama u osmini finala eliminisala Borussiju Dortmund, a u finalu je na kraju poražena od Barcelone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Španac je sudio Monacu protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka. Dakle, poznaju ga i jedni i drugi, ali nadamo se da ovaj arbitar neće imati previše posla i da će, ono što bude, odrađivati na najbolji mogući način.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi