Lakersi i dresovima vraćaju "Showtime" u Staples?
Foto: Instagram

Pojavile se slike nove opreme ekipe iz Los Angelesa

Lakersi i dresovima vraćaju "Showtime" u Staples?

U Los Angelesu se stvaraju novi "Showtime" Lakersi, a čini se da će ova franšiza i dresovima za novu NBA sezoni pokušati podsjetiti navijače na zlatnu eru.

Magic Johnson, "sportski direktor" i glavni protagonista Showtine Lakersa iz 1980-ih godina je ovog ljeta uspio "namamiti" LeBrona Jamesa u Los Angeles.

Mnogi smatraju da Magic pokušava stvoriti nove Showtime Lakerse, a ova franšiza je proteklih godina imala priliku birati sa odličnih pozicija na draftu, dok je i kroz trejdove stigao veliki broj novih igrača.

Osim toga, čini se da Lakersi i kroz nove dresove žele vratiti Showtime u Staples Centar s obzirom da su se na internetu pojavile fotografije dresova ekipe iz Los Angelesa za novu sezonu NBA lige i jasno je da su izrađeni po uzoru, barem kada je "font" u pitanju na opremu Lakersa iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi