Lakić-Brčaninović: Maksimalno ćemo iskoristiti vrijeme do EP

Selektor ženske U-20 reprezentacije BiH

Lakić-Brčaninović: Maksimalno ćemo iskoristiti vrijeme do EP

D. Rakanović

Ženska U20 reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrala je u subotu drugu trening utakmicu protiv reprezentacije Srbije, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Portugalu.

Zmajice su u meču zatvorenog tipa poražene od Srbijanki, ali selektor naše reprezentacije Mara Lakić-Brčaninović nije nezadovoljna.

"Odigrale smo odlično prvo poluvrijeme. U trećoj četvrtini došlo je do velikog pada u igri, što je protivnik znao da iskoristi. U posljednjoj dionici djevojke su dodale gas i uspjele da se vrate u igru, ali je domaćin na kraju zasluženo slavio. Moram istaći da smo utakmicu odigrali bez kapitena Melise Brčaninović, koja je imala problema sa stomačnim virusom. Sve je to dosta uticalo na igru djevojaka, ali ne mogu biti nezadovoljna. Imali smo i jako loše i izuzetno dobre periode. Do Evropskog prvenstva ostalo je još pet dana i potrudićemo se da to vrijeme iskoristimo najbolje što možemo, kako bismo ispravili greške koje smo ispoljili u utakmicama protiv Srbije", rekla je Lakić-Brčaninović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti