Lakši trening Srbije

Rukometne kvalifikacije za EP

Lakši trening Srbije

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Farskih Ostrva sa 39:20 (17:12), u 9. kolu Grupe 2 kvalifikacija za EP 2010. u kojoj se još nalazi i reprezentacija BiH.

Pred oko 3.000 navijača u Zaječaru selektor Jovica Cvetković je izveo na teren podmlađeni sastav pa je publika imala priliku da vidi nekadašnje saigrače u mlađim selekcijama, Marka Vujina, Žarka Šešuma, Petra Nenadića, Momira Rnića...

Srbiji je do kraja kvalifikacija ostao još jedan meč, protiv Italije u Trstu 20. juna. U slučaju pobjede naše istočne komšije riješile bi pitanje igranja na «EURU 2010» u Austriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.