Laktaši zavise od Slavije

Stepanović skeptičan

Laktaši zavise od Slavije

Laktaši će sutra igrati odlučujuću utakmicu, kada u posljednjem kolu ove sezone u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine na svom stadionu dočekaju prijedorski Rudar.

Laktaši, kako sada stoje stvari, naredne sezone neće igrati u Premijer ligi, a to mogu izbjeći samo u slučaju da Slavija ne bude poražena na gostovanju kod Čelika, a da Rudar pognutih glava sutra napusti Laktaše.

"Prvi dio sezone vratio nas je previše unazad, tako da u proljetnom dijelu nismo uspjeli obezbijediti učešće među najboljima, iako smo bili jedna od najuspješnijih ekipa u drugom dijelu sezone. Sada se moramo nadati da će Slavija napraviti čudo u Zenici i tako nas ostaviti u Premijer ligi. Ipak, objektivno, nemamo prevelikih šansi, ali ćemo bez obzira na to posljednju utakmicu sezone odigrati što je bolje moguće i pokušati doći do pobjede", rekao je trener Laktaša Dragoslav Stepanović za SportSport.ba.

Stepanoviću će, kako je sam najavio, sutrašnja utakmica protiv Rudar Prijedora biti ujedno i posljednja na klupi Laktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.