Lalatovića odavno nismo vidjeli u sretnijem raspoloženju

Borac slavio u prvom meču protiv B36

Lalatovića odavno nismo vidjeli u sretnijem raspoloženju

Admin Čaušević

Nenad Lalatović je mandat na klupi Borca počeo na najbolji mogući način.

U prvom pretkolu Konferencijske lige Banjalučani su sa sigurnih 2:0 pobijedili B36 i tako stekli kapitalnu prednost pred revanš.

Za razliku od mnogobrojnih ranijih izjava ovaj put Nenad Lalatović nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo zbog ostvarene pobjede. 

"Sretan sam što prva utakmica na klupi Borca bila uspješna. Pobijedili smo tvrd tim, nije bilo jednostavno, nije se lako nositi u vazdušnim duelima. Zasluženo smo pobijedili, postigli smo dva gola, čeka nas u gostima još teža utakmica, putovat ćemo 3.000 kilomtera, ali zaslužujemo drugo pretkolo", kazao je vidno prezadovoljni Lalatović za ArenuSport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napravili smo dobre izmjene, ali teško je igrati kroz sredinu gdje oni preskaču igru i više se vodila borba u vazduhu, mogu biti zadovoljan sa cijelim timom, ne bih nikoga izdvajao. Znali smo u svakom trenutku šta smo htjeli, dobro smo se nosili, mogli smo zabiti i treći gol", završio je srbijanski trener.

Revanš susret igra se za sedam dana. Na osnovu danas viđenog može se reći da je bh. predstavnik jednom nogom u drugom pretkolu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Nista RS? Odbice ti Zeljkovoc od plate Lalatovicu
6 1
pjanke.sa
Bravo Borac samo jacajte bosanskohercegovacki koeficijent!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi