Novo pojačanje za premijerligaša

Lambulić stigao u Mostar

7

Komentari (7)

Realist
Dobro nam došao
Dino69
Eto cirkusa..ovaj momak dok je za proleter u srbiji igrao svaka je bila iz 2/1 i 1/2
Jumper82
Jel znaš šta se desilo na pomenutoj utakmici??? Dečko je fenomenalan igrač,i bio je najbolje ocenjeni štoper Superlige Srbije. Imao je 19 godina kad su mu na poluvremenu utakmice prišli krimosi koji vode dva kluba i pretili mu da mora da napravi penal! Čak mu je i sudija utakmice sugerisao da to uradi! Njemu su banditi bukvalno uništili karijeru,imao je u džepu ugovor sa Partizanom! Radi se o najboljem mladom štoperu iz Srbije uz Strahinju Pavlovića,ali on je naleteo na bandu koja zarađuje milione na nameštanju utakmica,tako da ne pričajte o nečemu o čemu pojma nemate. Zrinjski je dobio odličnog igrača,samo da se adaptira kako treba i dobije šansu. Pozdrav.
Jumper82
Dečko,ja sam novinar koji je prati superligu Srbije i pratim ovog momka 5 godina! Napisao ti ono što provereno znam,a ti imaš pravo na svoje mišljenje.Da ga poznaješ,da si ga makar jednom gledao ne bi pisao to što pišeš,ali dobro.Nek dobije šansu u Zrinjskom pa se tad javi da kritikuješ,ok? A to što cela Srbija zna,zna kako je Radnički Niš 2018/2019 bio drugi na tabeli,zna ko je Ivica Tončev,zna ko je Slaviša Kokeza...pozdrav.
Jumper82
Pa naravno,Radnički i Proleter,zato sam ti pomeuo Kokezu,koji iz senke vodi Proleter.Prva utakmica u Nišu je bila isto nameštena 2+pp 4+kraj...ne branim je Proleter,ista je to bagra,nego ovog momka koji je doživeo nervni slom posle te utakmice.Isto kao što ti pišeš tako su svi u Srbiji pisali,svalili sve na njega,a banda na kladionicama u Aziji uzela milione.Njemu su karijeru uništili,a videćeš kakav je igrač samo da dobije šansu i da uhvati ritam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.