Nemoguće je promašio - Proklinjat će ga u Kataloniji ako ove sezone ostanu bez trofeja!
Lamine Yamal promašio nevjerovatnu šansu.

Yamal se obrukao

Nemoguće je promašio - Proklinjat će ga u Kataloniji ako ove sezone ostanu bez trofeja!

Eldar Ganibegović

Barcelona igra produžetke protiv Athletica u Kupu Kralja. Krivac što već u 90 minuta nije slavila Blaugrana je Lamine Yamal. 

U okviru četvrtfinala španskog Copa del Reyja sastaju se Athletic Bilbao i Barcelona. Rezultat nakon 90 minuta igre je 2:2.

Poveo je preko Guruzete već u prvoj minuti Bilbao, preokreće Barcelona do poluvremena preko Lewe i Yamala, da bi opet u 49. minuti izjednačio Sancet.

Imale su do kraja obje ekipe neke prilike. Dojam je da je najbolju propustio Lamine Yamal.

U posljednjih desetak minuta izašao je sam na golmana, pretrčao ga i bio u sjajnoj poziciji da ga matira. No, šutirao je i lopta odlazi preko gola.

Oglasi

Nema sumnje da će ga proklinjati u Kataloniji ako ostanu bez trofeja ove sezone. Dojam je da je Kup Kralja takmičenje gdje je trofej i najrealniji.

U Ligi prvaka je Barcelone sve osim favorit. Podsjetimo, u osmini finala je čeka dvomeč s Napolijem.

Što se Primere tiče, Real Madrid i Girona su iznad Barcelone, dok je prije nekoliko dana poražen od Reala u finalu španskog Superkupa.

Real Madrid je ispao od Atletica u osmini finala Kupa Kralja, pa je činjenica da nema Los Blancosa među osam najboljih još veća šansa za Barcelonu da stigne do trofeja. No, prva prepreka su uvijek nezgodni Baskijci. 

Što se Yamala tiče, svakako da treba reći da je i jedan od najzaslužnijih i za preokret Barcelone. Postigao je prelijep pogodak u 32. minuti. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Barsa nema kvalitetnog igraca,najkvalitetnije desavanje je rata od 200 m koja ih ceka ako ne uplate ugasit ce se aBd
0 1
user1676105602
nece ga niko prokljinjat mali ima 16 godina najbolje utakmicu odigrao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi