Lampard izabrao najbolju dvojicu igrača s kojima je igrao

Za njega dilema nije bilo

Lampard izabrao najbolju dvojicu igrača s kojima je igrao

Legendarni engleski fudbaler Frank Lampard morao je izabrati pet najboljih fudbalera s kojima je igrao tokom karijere.

Zanimljivo, svih pet Lampardovih izbora je iz vremena kada je igrao za Chelsea. Iako je morao imenovati petoricu, Lampard je morao istaći dvojicu najboljih.

"Na golu bi bio Petr Cech, definitivno. Bez njega nikada ne bi osvojili Ligu šampiona 2012. godine. Ako me neko pita da izaberem dvojicu najboljih s kojima sam igrao, onda bi to, bez dilema, bili John Terry i Didier Drogba, taklo da ću obojicu staviti među pet najboljih. U veznom redu stavit ću sebe, a na krilo Edena Hazarda. On je fantastičan igrač i volim ga gledati na terenu", rekao je Lampard.

Podsjetimo da je Lampard trenutno član New York Cityja, a da je tokom karijere čak 13 godina igrao za Chelseaja te je jednu sezonu proveo na posudbi u Manchester Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi