Lampard: Lijep je osjećaj biti iza Giggsa

Fudbaler Manchester Cityja

Lampard: Lijep je osjećaj biti iza Giggsa

Franku Lampardu jučerašnji meč ostat će u mnogo lijepom sjećanju, iako je njegov Manchester City doživio minimalan poraz od Burnleya. 

Veznom fudbaleru Manchester Cityja to je bio 600. nastup u engleskom Premiershipu, a rekorder po broju još uvijek je Ryan Giggs koji je zabilježio 632. nastupa. 

"Moram da priznam da nisam vjerovao da ću doći do ove brojke, o tome nisam razmišljao ni na početku karijere. Lijep je osećaj biti odmah iza Giggsa, ponosan sam jer sam konstantno igrao u najboljoj ligi na svijetu i to u dva vrhunska kluba", rekao je Lampard za službenu stranicu Cityja. 

Podsjećanja radi, Lampard za Manchester City nastupa kao posuđen igrač New York Cityja, u koji je stigao prošlog ljeta iz Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.