Lampard na emotivan način ispratio Ivanovića u Zenit

Birao je riječi

Lampard na emotivan način ispratio Ivanovića u Zenit

D. Vejo

Branislav Ivanović prije nekoliko dana napustio je redove Chelseaja u kojem je proveo devet godina i otisnuo se u novu sredinu.

Naredna destinacija iskusnog 32-godišnjeg defanzivca jeste ruski Zenit. Za njegove sada već bivše saigrače očigledno važi ona "ne shvatamo koliko nam neko znači, dok tu osobu ne izgubimo", pa je tako nakon poruke podrške od strane kapitena Plavaca Johna Terryja, stigla još jedna.

Oglasio se i Frank Lampard, koji je birajući riječi ispratio nekadašnjeg saigrača u Zenit.

"Zadovoljstvo mi je bilo igrati pored čovjeka kakav je Branislav Ivanović. On je veliki igrač, lider i prijatelj. Njega bih i u rov poveo sa sobom. Želim mu sve najbolje u budućnosti i u novom klubu", rekao je Frank Lampard.

Ivanović je ostavio dubok trag na Stamford Bridgeu, te će svakako od strane vjernih navijača Plavaca biti prepričavan godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi