Lampard poslao upozorenje Manchester Unitedu
Lampard je najavio neke promjene u timu, ali i dalje želi ostvariti pobjedu protiv Uniteda

Trener Plavaca ne shvaća olako meč protiv tima sa Old Trafforda

Lampard poslao upozorenje Manchester Unitedu

S. Pašalić

Chelsea će u srijedu na Stamford Bridgeu dočekati Manchester United u osmini finala Carabao Kupa.

Frank Lampard će biti bez nekoliko igrača u ovom meču, a najavio je i da će napraviti neke promjene, ali i dalje ističe da će se boriti za svaki trofej u svojoj prvoj godini na klupi londonskog tima.

"Neću olako shvatiti ovu utakmicu, čak i ako napravim promjene", rekao je Lampard.

"Ako igrači izostanu iz postave s obzirom na ono što nas čeka naredne sedmice, imat ćemo jasnu sliku. Razumijem kako se osjećaju igrači, ali oni koji započnu dat će sve od sebe."

"Poraz od 4:0 od Uniteda se čini se milion milja daleko, ali to neću zanemariti. Četiri puta su nas povrijedili u utakmici u kojoj smo igrali posebno dobro.", rekao je Lampard koji je zatim i odgovorio na to da li je trofej u Carabao Kupu idealan cilj ovog tima:

"Ciljamo ih sve. Bilo bi to veliko postignuće. Dan na Wembleyju nikada se ne smije shvatiti olako. Ali ne samo za ove mlade momke - dat ćemo sve od sebe."

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ma dajj
Ma junajted lagano
3 3
Red
hahahahahahahhahaha, pa hahahahahahhahahahahaga
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi