Lampard: Ronaldo i Messi će igrati u MLS-u
FOTO: EPA

Smatra engleski fudbaler

Lampard: Ronaldo i Messi će igrati u MLS-u

Frank Lampard vjeruje da će u budućnosti Cristiano Ronaldo i Lionel Messi krenuti njegovim stopama i zaigrati u popularnoj američkoj MLS ligi. 

Bivši reprezentativac Engleske je poslije uspješne karijere u Premiershipu odlučio prihvatiti poziv iz MLS-a i zaigrati za tamošnji New York City u kojem dijeli svlačionicu sa Andreom Pirlom i Davidom Villom. 

"Mislim da će Messi i Ronaldo preći u MLS, velika je mogućnost. Vjerovatno će željeti to i bez sumnje ovdje bi bili sjajno prihvaćeni. Cristiano posebno, mogao bih da ga vidim u Americi i odgovarao bi mu ovaj stil života. On je šoumen i sjajan igrač", izjavio je 37-godišnji Frank Lampard. 

Osim za New York City, Lampard je u svojoj dosadašnjoj igračkoj karijeri još nastupao za Swansea, Chelsea, West Ham i Manchester City. Uknjižio je pritom i 106 nastupa za "A" reprezentaciju Engleske.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi