Landeka napušta Rijeku?

Landeka napušta Rijeku?

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler mostarskog Zrinjskog, Davor Landeka, na ljeto će najvjerovatnije napustiti Rijeku.

Landeka je na Kantridu stigao prije tri godine, a ugovor sa hrvatskim prvoligašem ističe mu na ljeto i kako ga čelnici kluba još uvijek nisu zvali na razgovore o produženju istog, sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu.

"Ugovor mi ističe ovog ljeta, a niko iz Uprave ne zove me na razgovor pa je to samo po sebi jasan znak kako se bliži moj rastanak sa Kantridom. U novoj klupskoj orijentaciji na mlade igrače za mene, izgleda, neće biti mjesta. Neman trenutno neku rezervnu varijantu, a i ne želim još razmišljati o tome", prenose Sportske novosti Landekinu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.