Landon Donovan obolio od svinjske gripe!

MLS League

Landon Donovan obolio od svinjske gripe!

Kapiten LA Galaxya Landon Donovan obolio je od svinjske gripe, objavio je LA Times, a informaciju je potvrdio i sam igrač izjavivši da je prve simptome osjetio kada se priključio pripremama reprezentacije na Floridi pred kvalifikacijski meč protiv Meksika.

Donovan je odmah zbrinut u bolnici gdje mu je pružena medicinska pomoć, a tamo će ostati sve dok mu stanje ne bude znatno bolje, izjavio je trener Galaxya Bruce Arena za LA Times. 

Landon Donovan, jedan od najboljih igrača SAD-a u povijesti, te jedna od najvećih zvijezda MLS-a, u karijeri je igrao za Columbus Crew, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen i LA Galaxy, a za nacionalni tim je odigrao 116 utakmica u kojima je postigao 41 pogodak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti