Lapadula tek proradio, a već napušta Milan?

Stiže ponuda Marseillea

Lapadula tek proradio, a već napušta Milan?

Napadač Milana Giancluca Lapadula mogao bi na ljeto napustti ovu ekipu. 

Lapadula je stigao u Milan iz Pescare prošlog ljeta za devet miliona eura, ali nije se najbolje snašao na početku svoje epizode na San Siru. Ipak, u posljednje vrijeme dobija mnogo češće priliku za igru a uspio je upisati i nekoliko golova.

To je privuklo ekipu Marseillea da se raspitaju oko eventualnog transfera. Kako prenosee italijanski mediji, predstavnici ove francuske ekipe navodno su već razgovarali sa napadačem te su spremni ponuditi Milanu 20 miliona eura za njegove usluge. Kako god ta priča završila, sigurno je da Lapadula neće napustiti Milan prije ljeta.

Podsjetimo da je Lapadula prošle sezone postigao čak 30 golova te upisao 12 asistencija u Seriji B igrajući za Pescaru, a ove sezone je postigao četiri gola u Seriji A u dresu Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi